* LAST MINUTE понуди * 

 

Пиериа, Грција

Паралија - Vila Atina: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/2 еко стд) = 229 евра

Паралија - Vila Atina: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/2 стд) = 249 евра

Паралија - Vila Atina: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 269 евра

 

Лептокарија - Vila Olympia: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 289 евра

Лептокарија - Vila Atrium: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/2 стд) = 229 евра

Лептокарија - Vila Atrium: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 249 евра

Лептокарија - Vila Atrium: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/4 стд) = 269 евра

 

  

Јонски Брег, Грција 

Амудиа - Vila Dina: 03.08 - 10.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 359 евра

Амудиа - Vila Atanasi: 03.08 - 10.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 329 евра

 

Врахос - Hotel Olympiada: 03.08 - 10.08.2021 (наем на 1/3gf стд) = 439 евра

   

Канали - Vila Margarita: 03.08 - 10.08.2021 (наем на 1/4 стд) = 319 евра

Канали - Vila Margarita: 03.08 - 10.08.2021 (наем на 1/3 лукс стд) = 379 евра

 

Кастросикиа - Hotel Poseidon: 03.08 - 10.08.2021 (по лице на база полупансион) = 349 евра

 

Касандра, Грција

Неа Потидеа - House Lithea: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/2 стд) = 259 евра

Неа Потидеа - House Lithea: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 299 евра

Неа Потидеа - House Lithea: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/4 апп) = 359 евра

Неа Потидеа - Blue Saphhire: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/4 стд) = 479 евра

 

Афитос - Vila Nemesis: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 329 евра

 

Калитеа - Vila Ammos: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 309 евра

Калитеа - Vila Meropi: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 319 евра

Калитеа - Vila Dimitra: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/3 eко стд) = 309 евра

Калитеа - Vila Dimitra: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/4 стд) = 339 евра

Калитеа - Vila Dimitra: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/5 стд) = 369 евра

Полихроно - Reall Apartments: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/3+1 апп) = 379 евра

Полихроно - Reall Apartments: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/4gf стд) = 389 евра

Полихроно - Reall Apartments: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/4sv апп) = 439 евра

Полихроно - Reall Apartments: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/5 апп) = 479 евра

Полихроно - Vila Olga: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 369 евра

Полихроно - Vila Asimenia: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/2+1 стд/апп) = 328 евра

Полихроно - Vila Asimenia: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/4 апп) = 369 евра

Полихроно - Vila Stasha: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/2 стд) = 313 евра

Полихроно - Vila Stasha: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 328 евра

Полихроно - Vila Stasha: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/4 дуплекс) = 369 евра

 

Ханиоти - Vila Gregory: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/3 или 1/4) = 419 евра

Ханиоти - Vila Vergina: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/2 стд) = 359 евра

Ханиоти - Vila Vergina: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 379 евра

Ханиоти - Vila Vergina: 01.08 - 08.08.2021 (наем на 1/4 aпп) = 459 евра

   

Сивири - Vila Anemohadi: 31.07 - 07.08.2021 (наем на 1/2+2 стд) = 398 евра

 

Ситонија, Грција  

Геракини - Sithonia Village: 01.08 - 08.08.2021 (по лице на база полупансион во 1/2 соба) = 309 евра

Геракини - Sithonia Village: 01.08 - 08.08.2021 (по лице на база полупансион во 1/3 соба) = 349 евра

Геракини - Sithonia Village: 01.08 - 08.08.2021 (по лице на база полупансион во 1/4 соба) = 359 евра

 

Острови, Грција 

Лефкада, Никијана - Vila Porto Fino: 03.08 - 10.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 339 евра

 

Евиа, Пефки - Vila Anemos: 28.07 - 06.08.2021 (наем на 1/3 стд) = 199 евра

Евиа, Пефки - Vila Anemos: 28.07 - 06.08.2021 (наем на 1/4 стд) = 199 евра 

Евиа, Пефки - Vila Asimina: 28.07 - 06.08.2021 (наем на 1/2 стд) = 189 евра 

Крф, Ипсос - Vila Eleni: 07.08 - 14.07.2021 (по лице со вклучен автобуски превоз) = 179 евра 

Крф, Ипсос - Vila Eleni: 14.08 - 21.07.2021 (по лице со вклучен автобуски превоз) = 179 евра 

 

Скијатос - Vila Esperos: 29.07 - 05.08.2021 (по лице со вклучен автобуски превоз) = 149 евра 

Скијатос - Vila Vasilis: 04.08 - 11.08.2021 (по лице со вклучен автобуски превоз и траект) = 210 евра